arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis webinar Circulariteit voor Overheden

Leer alles over de wondere wereld van het circulair denken en doen.

27-10-2020
10:00 - 11:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Meld je hier aan

De Nederlandse overheid heeft de keiharde ambitie om in 2050 volledig circulair te zijn. Met een tussenstap van 50% in 2030.


Deze torenhoge ambitie zorgt er voor dat we echt niet meer langer kunnen wachten en dus NU actie moeten ondernemen. Maar wat houdt circulariteit nou eigenlijk in? Waarom is dit zo belangrijk? En hoe pas je het toe voor jou organisatie? Dat zijn vragen die wij gaan beantwoorden tijdens het webinar over circulair ondernemen voor overheden. Het is een webinar dat speciaal is toegespitst op gemeenten, provincies en waterschappen. 


Onze specialisten Cleo en Ivo nemen je tijdens dit webinar mee in de wondere wereld van het circulair denken en doen. We gaan het in het webinar hebben over:

  • De kansen die circulair ondernemen met zich mee brengt
  • Waarom het juist in deze tijd het moment is om te starten
  • Wat je vooral niet moet doen als je wilt starten met circulariteit
  • En uiteraard hebben we tijd om al je vragen te beantwoorden.


Vergeet je niet in te schrijven!

De Duurzame Adviseurs

Over De Duurzame Adviseurs

De afgelopen 8 jaar mochten wij allerlei soorten bedrijven bijstaan in hun duurzaamheidsbeleid. We startten met kleine MKB-bedrijven die we nog steeds met veel liefde begeleiden. Inmiddels zijn daar grote bedrijven en overheidsinstanties aan toegevoegd. We kunnen dan ook met trots zeggen dat we, als het gaat om duurzaam ondernemen, inmiddels tot de grotere adviesbureaus van Nederland behoren.


We hebben al vele organisaties begeleid bij het behalen van een certificaat. Of we maakten inzichtelijk wat zij allemaal al doen op het gebied van duurzaamheid. De meeste organisaties verbazen zich over de vele initiatieven die ze al ondernemen. Jammer genoeg blijft het vaak bij deze initiatieven. Sommige organisaties blijven het behaalde certificaat onderhouden, anderen vallen in herhaling met jaarlijks dezelfde communicatie over dezelfde duurzaamheidsinitiatieven. Zij doen enkel het minimale, puur omdat het moet en niet omdat ze het nut van duurzaamheid inzien.

Meld je vandaag nog aan.


Datum: 27-10-2020

Tijd: 10:00

© 2020 - De Duurzame Adviseurs

Wij maken gebruik van cookies