arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis webinar EED

Energiereductie voor grote bedrijven met behulp van de EED.

29-10-2020
16:00 - 17:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Meld je hier aan

Om het energiegebruik van het bedrijfsleven in kaart te brengen en te verminderen, heeft de Europese Unie de EED in het leven geroepen. Hiermee worden bedrijven verplicht om hun energieverbruik in kaart te brengen en te kijken waar ze op kunnen besparen.


Tijdens dit webinar vertelt onze adviseur Jelmer meer over hoe je het EED traject het beste kan aanpakken. Wanneer ben je EED plichtig? Hoe inventariseer je je energieverbruik? En welke maatregelen kun je treffen om op je verbruik te besparen? Op deze en meer vragen vind je een antwoord tijdens de webinar op 29 oktober.


Andere dingen die aanbod komen:

  • Welke vestigingen moeten worden meegenomen?
  • Wat moet er in de Rapportage?
  • Hoe en waar wordt de EED-rapportage ingeleverd?
  • Wat je vooral niet moet doen en je veel tijd gaat besparen?


Na dit webinar weet je waar je op moet letten om een goed energiereductie systeem voor jouw organisatie op te zetten.

In dit webinar doen we dit specifiek voor grote bedrijven die verplicht zijn om te voldoen aan de EED verplichting. 

De Duurzame Adviseurs

Over De Duurzame Adviseurs

De afgelopen 8 jaar mochten wij allerlei soorten bedrijven bijstaan in hun duurzaamheidsbeleid. We startten met kleine MKB-bedrijven die we nog steeds met veel liefde begeleiden. Inmiddels zijn daar grote bedrijven en overheidsinstanties aan toegevoegd. We kunnen dan ook met trots zeggen dat we, als het gaat om duurzaam ondernemen, inmiddels tot de grotere adviesbureaus van Nederland behoren.


We hebben al vele organisaties begeleid bij het behalen van een certificaat. Of we maakten inzichtelijk wat zij allemaal al doen op het gebied van duurzaamheid. De meeste organisaties verbazen zich over de vele initiatieven die ze al ondernemen. Jammer genoeg blijft het vaak bij deze initiatieven. Sommige organisaties blijven het behaalde certificaat onderhouden, anderen vallen in herhaling met jaarlijks dezelfde communicatie over dezelfde duurzaamheidsinitiatieven. Zij doen enkel het minimale, puur omdat het moet en niet omdat ze het nut van duurzaamheid inzien.

Meld je vandaag nog aan.


Datum: 29-10-2020

Tijd: 16:00

© 2020 - De Duurzame Adviseurs

Wij maken gebruik van cookies