arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis webinar Optimalisatie van jouw managementsysteem

Hoe optimaliseer jij jouw managementsysteem zodat deze optimaal functioneert voor jouw organisatie.

31-03-2020
14:00 - 15:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Meld je hier gratis aan

Waarom dit een waardevol en relevant webinar gaat worden?

Hoe optimaliseer jij jouw managementsysteem zodat deze optimaal functioneert voor jouw organisatie.


Tijdens dit webinar zal Joost Vaessen van Adviseurs 3.0 tips en trucs geven op veel meer waarde te halen uit jouw managementsysteem.

De Duurzame Adviseurs

Over de spreker / over het webinar

De afgelopen 8 jaar mochten wij allerlei soorten bedrijven bijstaan in hun duurzaamheidsbeleid. We startten met kleine MKB-bedrijven die we nog steeds met veel liefde begeleiden. Inmiddels zijn daar grote bedrijven en overheidsinstanties aan toegevoegd. We kunnen dan ook met trots zeggen dat we, als het gaat om duurzaam ondernemen, inmiddels tot de grotere adviesbureaus van Nederland behoren.


We hebben al vele organisaties begeleid bij het behalen van een certificaat. Of we maakten inzichtelijk wat zij allemaal al doen op het gebied van duurzaamheid. De meeste organisaties verbazen zich over de vele initiatieven die ze al ondernemen. Jammer genoeg blijft het vaak bij deze initiatieven. Sommige organisaties blijven het behaalde certificaat onderhouden, anderen vallen in herhaling met jaarlijks dezelfde communicatie over dezelfde duurzaamheidsinitiatieven. Zij doen enkel het minimale, puur omdat het moet en niet omdat ze het nut van duurzaamheid inzien.

Meld je vandaag nog aan.

Het is gratis!

Datum: 31-03-2020

Tijd: 14:00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

© 2020 - De Duurzame Adviseurs

Wij maken gebruik van cookies