Bekijk het wanneer je wilt

Masterclass CO2 Prestatieladder - Niveau 3


Het CO2-Prestatieladder certificaat is in iets meer dan 8 jaar uitgegroeid tot een groot succes in Nederland. Meer dan 800 bedrijven hebben inmiddels het certificaat behaald en steeds meer overheden behalen nu zelf het certificaat en gebruiken het certificaat ook bij het duurzaam inkopen van hun goederen en diensten. 


Inmiddels hebben wij al meer dan 250 bedrijven en 12 overheden geholpen bij het behalen van het certificaat. Dat is natuurlijk erg veel maar onze verwachting is dat het certificaat de komende jaren nog sterker zal groeien door de snelle groei bij de overheden. 


Ben jij benieuwd naar het certificaat? Bekijk dan deze masterclass want een van de oprichters, Thijs Lindhout, vertelt alles over:


  • Hoe de norm is opgezet
  • Hoe het gunningsvoordeel met de ladder bij aanbestedingen wordt berekend
  • Welke valkuilen je absoluut niet in moet trappen als je gaat starten
  • Wat de tijdsdruk is voor de organisatie voor het opzetten en het onderhouden van het certificaat
  • En als laatste deelt hij ook nog een aantal mooie praktijkvoorbeelden
50%
Bekijk het wanneer je wilt
Je kunt de masterclass direct bekijken (na aanmelden kom je op de videopagina) of later via de link die je in je mail ontvangt. Wel zo handig :-)
Ik wil deze masterclass bekijken

Onderstaand een aantal bedrijven die we hebben geholpen

Dit is wat onze klanten zeggen

"De Duurzame Adviseurs hebben Biohorma geholpen bij het vormgeven van het MVO beleid en de MVO jaarverslagen. Ze werken zeer praktisch en klantgericht. Er is bij Biohorma echt een super klus geklaard!"


Jorina Weenink

Biohorma, A Vogel

"De diensten van De Duurzame Adviseurs zijn een waardevol steuntje in de rug bij het realiseren van onze ambities. Hun werkwijze vind ik constructief, doelgericht en enthousiasmerend."


Menno van Dijk 

SPIE

"De DKG-groep, met de keukenmerken Bruynzeel en Keller, is door De Duurzame Adviseurs op een hele prettige en pragmatische wijze geholpen met de implementatie van MVO. De CO2-neutrale keukenproductie en de online MVO-verslagen zijn fantastische resultaten." 

Toine van Rooij 

COO DKG Holding BV