Ontdek de Kracht van B Corp-certificering: Transformeer je bedrijf, en maak impact!

Maak je organisatie toekomstbestendig met B Corp-certificering

Ja! Ik wil samen sparren over begeleiding bij B Corp-certificering12+ jaar

Aan kennis, ervaring en expertise opgedaan

1500+

Samenwerkingen op het gebied van duurzaamheid

Maak een blijvende impact

Ben je klaar om niet alleen een leider in jouw sector te zijn, maar ook een pionier in duurzaamheid? Zet je bedrijf op de kaart als een voorloper op sociaal en ecologisch gebied. De B Corp-certificering is meer dan een certificaat; het is een statement dat jouw organisatie zich inzet voor onze planeet en de maatschappij.

Wat is een B Corp- certificering? 

B Corp-certificering is dé standaard voor bedrijven die verder willen streven dan winst alleen en succes meten op het gebied van sociale verantwoordelijkheid, milieuprestaties en impact op de samenleving. Van het MKB tot grote organisaties, elke onderneming kan deel uitmaken van deze beweging richting een inclusieve en duurzame economie.

Waarom het uitmaakt

Duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid zijn de hoekstenen van het bedrijfsleven van morgen. Als B Corp streef je niet alleen naar uitmuntendheid op deze gebieden, maar geef je ook het goede voorbeeld in een mondiale beweging naar meer ethische, transparante en duurzame bedrijfspraktijken.


Stel je eens voor dat jouw bedrijf niet alleen floreert door financieel succes, maar ook door het maken van een daadwerkelijke positieve impact op de wereld. Klanten kiezen steeds vaker voor merken die hun waarden weerspiegelen. Werknemers zoeken betekenis in hun werk. Met een B Corp certificering laat je zien dat je deze waarden serieus neemt. Je trekt niet alleen loyale klanten en toegewijde werknemers aan, je maakt ook deel uit van een wereldwijde gemeenschap die streeft naar een betere wereld: werk samen met leiders op het gebied van duurzaamheid en verkrijg inzichten, vorm partnerschappen en pak kansen.


Begin vandaag nog met jouw reis naar B Corp-certificering! Ons team van ervaren duurzaamheidsconsultants staat klaar om u door het hele proces te begeleiden. Van de eerste evaluatie tot het implementeren van duurzame praktijken, wij maken het proces leuk, inspirerend en vooral doeltreffend. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en zet de eerste stap naar een duurzamere toekomst voor uw bedrijf.

Klaar om impact te maken? 

Is jouw organisatie klaar om te transformeren naar een toekomstbestendige organisatie en een leidende rol te hebben in duurzaamheid? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen de B Corp-certificering te behalen. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!

Wat onze klanten over ons zeggen:

De diensten van De Duurzame Adviseurs zijn een waardevol steuntje in de rug bij het realiseren van onze ambities. Hun werkwijze vind ik constructief, doelgericht en enthousiasmerend.

Menno van Dijk

Spie Infra

De werkwijze van De Duurzame Adviseurs vond ik leuk, helder en informatief. Nu wij (in no time) gecertificeerd zijn helpen De Duurzame Adviseurs ons nog steeds door de meetings van hun stichting ‘Nederland CO2 Neutraal’.

Tanja Kieboom

Voestalpine GmbH

Geweldig, met eigenlijk simpele formats, veel meer duidelijkheid gekregen en klaargestoomd voor onze her-certificering CO2.

Lia Noordergraaf

Verwaal transport B.V.