Overzicht vacatures

Overzicht van alle vacatures bij De Duurzame Adviseurs

Vacature CO2 Adviseur

Binnen het CO2 team van DDA ga je organisaties begeleiden bij het toekomstbestendig maken van hun organisatie. Je bent projectleider, expert, aanspreekpunt en motivator in één. Een uitdagende rol die je bij verschillende klanten zal bekleden.

Stagiair Social Media

Bij De Duurzame Adviseurs & Stichting Positieve Impact

Opzoek naar een unieke stageplek, waarin je binnen een tof team kan werken aan jouw competenties. Een stageplek met veel vrijheid, een grote verantwoordelijkheid en waarin je jouw creativiteit de vrije loop kan laten? Zoek dan niet verder en reageer op deze vacature!

Wil je nog meer lezen over werken bij De Duurzame Adviseurs?

Lees de blog die onze Milou heeft geschreven over haar tijd als Adviseur Duurzaamheid! 

Wat andere medewerkers zeggen over De Duurzame Adviseurs

Tijdens mijn stage bij De Duurzame Adviseurs ben ik bezig geweest met de CO₂-Prestatieladder en een onderzoek naar het analyseren van circulaire maatregelen. Direct in de eerste week van de stage werd ik meegenomen naar klanten, waarbij een vertrouwde leeromgeving werd gecreëerd. Gedurende de vier maanden van de stage kreeg ik veel tools mee in het kader van project- en verwachtingsmanagement. Dit gaf mij de ruimte om zelf te ontwikkelen, waarbij het krijgen/nemen van eigen verantwoordelijkheid een belangrijke rol speelde!

Oscar Vriend - De Duurzame Adviseurs
Een stage bij De Duurzame Adviseurs betekent voor mij tijdsmanagement, consultancy, gepassioneerde collega’s, veel verantwoordelijkheden, een kijkje nemen achter de schermen bij verschillende soorten organisaties, mogelijkheden om processen te verbeteren, mogelijkheid om door te groeien als consultancy professional en als belangrijkste: fun creëren met duurzaamheid! Oftewel, er valt veel te leren waardoor je jezelf op verschillende fronten ontwikkelt op de punten waar jij de aandacht op wil leggen.
cas steenbergen
Cas Steenbergen - De Duurzame Adviseurs