arrow_drop_up arrow_drop_down

CO2-Prestatieladder

Het instrument om significant CO2 te reduceren! Al meer dan 10 jaar begeleiden wij bedrijven en overheden bij het opzetten van een gecertificeerd CO2-management systeem conform de CO2-Prestatieladder.
200+

Tevreden klanten

80+

Seminars & Webinars georganiseerd

100%

Van de audits gehaald

CO2-Prestatieladder formats

Ons unieke format

Door onze formats hoef je alleen nog maar na te denken over wat echt belangrijk is: CO2-reductie!

CO2-prestatieladder netwerk

Netwerk

Onze klanten maken gebruik van elkaars kennis en ervaring bij Stichting Nederland CO2 Neutraal.

CO2-Prestatieladder audit

100% Certificaat garantie

Al onze klanten hebben het certificaat binnen de afgesproken tijd en budget behaald. 

CO2-prestatieladder ervaring

Ervaring

Al meer dan 10 jaar begeleiden wij ruim 500 bedrijven en overheden!

Een aantal van onze klanten

CO2 reduceren met de CO2-Prestatieladder

CO2-Prestatieladder bedrijven

Al meer dan tien jaar zijn wij dé specialist als het gaat om de systematiek van de CO2-Prestatieladder. Wij vinden het een geweldig instrument om inzicht te verkrijgen in de CO2-uitstoot en om ambitieuze doelstellingen en maatregelen op te stellen om deze te reduceren. Uit de praktijk blijkt dat organisaties die gecertificeerd zijn op de CO2-Prestatieladder 2x sneller CO2 reduceren dan andere organisaties. 


In januari 2021 zijn al meer dan 1000 bedrijven en overheden gecertificeerd en dit aantal blijft dagelijks stijgen. Wil je net als deze organisaties ook actief aan de slag met CO2-reductie? 

De Duurzame Adviseurs

Wij geloven dat het een goede keuze is om hulp in te schakelen bij het behalen van de CO2-Prestatieladder. Wat we vaak meemaken bij bedrijven die het zelf proberen, is dat ze verstrikt raken in de eisen van het 100 pagina dikke handboek van de CO2-Prestatieladder. Dit handboek doet geen uitspraken over de praktijk en brengt ook geen nuances aan in de eisen. Het gevolg is dat er heel veel onnodige uren in het traject gaan zitten. Meestal lukt het behalen van niveau 3 uiteindelijk wel, maar dit kan veel efficiënter en effectiever.


Het behalen van een bepaald niveau op de CO2-Prestatieladder is een uitdaging. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een leuke en waardevolle uitdaging is. Het levert winst op voor het bedrijf, onze planeet en de medewerkers. Vraag maar aan onze klanten!

De Duurzame Adviseurs zijn een jong en enthousiast team dat ons begeleid heeft met het behalen van het CO2-Prestatieladder certificaat. Deskundigheid en klantvriendelijkheid scoren hoog.

Gert-Jan Alings - Thales Nederland

Voordelen van ons CO2-Prestatieladder advies

  • Haal winst uit duurzaamheid. Veel van onze klanten verdienen geld met effectieve maatregelen.
  • Coaching, complete ontzorging of maatwerk? Bepaal zelf welk type advies bij jou past.
  • Maak je duurzame inspanningen zichtbaar met onze online CO2-Prestatieladder pagina op jouw website.  • Meer dan 300 tevreden klanten. Van MKB tot multinational, van NGO tot overheidsinstelling. 

  • 100% garantie op het behalen van het certificaat op elk gewenst niveau.

  • Vooraf afgesproken vaste prijs inclusief reiskosten. Geen verrassingen achteraf. 

Wat onze klanten over ons zeggen:

De diensten van De Duurzame Adviseurs zijn een waardevol steuntje in de rug bij het realiseren van onze ambities. Hun werkwijze vind ik constructief, doelgericht en enthousiasmerend.


Menno van Dijk

Spie Infra

De werkwijze van De Duurzame Adviseurs vond ik leuk, helder en informatief. Nu wij (in no time) gecertificeerd zijn helpen De Duurzame Adviseurs ons nog steeds door de meetings van hun stichting ‘Nederland CO2 Neutraal’.

Tanja Kieboom

Voestalpine GmbH

Geweldig, met eigenlijk simpele formats, veel meer duidelijkheid gekregen en klaargestoomd voor onze her-certificering CO2.
Lia Noordergraaf

Verwaal transport B.V.

Wij maken gebruik van cookies