Bekijk het wanneer je wilt

De Masterclass EED 2.0 - de volgende ronde 


Grote bedrijven (meer dan 50 miljoen omzet, 250 medewerkers of 43 miljoen balanstotaal), moeten weer rapporteren conform de Europese EED richtlijn. Het gaat hierbij om de 2e ronde, oftewel de EED 2.0. En er is het nodige gewijzigd.


Wist je dat: 

  • Rapporteren over alleen de erkende maatregelen niet meer voldoende is?
  • Sommige bedrijven na een jaar weer moeten rapporteren?
  • MJA deelnemers geen vrijstelling meer krijgen?
  • En dat de rapportage niet meer bij het bevoegd gezag maar bij de RVO ingediend moet worden?


Je kunt de masterclass direct bekijken (na aanmelden kom je op de videopagina) of later via de link die je in je mail ontvangt. Wel zo handig :-)

50%
Bekijk het wanneer je wilt
Je kunt de masterclass direct bekijken (na aanmelden kom je op de videopagina) of later via de link die je in je mail ontvangt. Wel zo handig :-)
Ik wil deze masterclass bekijken

Onderstaand een aantal bedrijven die we hebben geholpen

Dit is wat onze klanten zeggen

"De Duurzame Adviseurs hebben Biohorma geholpen bij het vormgeven van het MVO beleid en de MVO jaarverslagen. Ze werken zeer praktisch en klantgericht. Er is bij Biohorma echt een super klus geklaard!"


Jorina Weenink

Biohorma, A Vogel

"De diensten van De Duurzame Adviseurs zijn een waardevol steuntje in de rug bij het realiseren van onze ambities. Hun werkwijze vind ik constructief, doelgericht en enthousiasmerend."


Menno van Dijk 

SPIE

"De DKG-groep, met de keukenmerken Bruynzeel en Keller, is door De Duurzame Adviseurs op een hele prettige en pragmatische wijze geholpen met de implementatie van MVO. De CO2-neutrale keukenproductie en de online MVO-verslagen zijn fantastische resultaten." 

Toine van Rooij 

COO DKG Holding BV