Bekijk het wanneer je wilt 

De Masterclass Informatieplicht Energiebesparing


Leer alles wat je moet weten om vanaf 1 juli te voldoen aan de informatieplicht!


Energie wordt een steeds belangrijker en terugkerend thema voor bedrijven. Het is daarom belangrijk om intern kennis op te bouwen over dit thema. Met behulp van onze gratis online masterclass zorgen wij ervoor dat je begrijpt wat er van je wordt gevraagd met de informatieplicht.


We gaan het hebben over:

  • Waar komt de informatieplicht vandaan
  • Wat wel en ook wat niet voor jou van toepassing is
  • Hoe je de erkende maatregelen moet lezen
  • Leer wat de voordelen zijn door zelf te rekenen aan de maatregelen


Je kunt de masterclass direct bekijken (na aanmelden kom je op de videopagina) of later via de link die je in je mail ontvangt. Wel zo handig :-)

50%
Bekijk het wanneer je wilt
Je kunt de masterclass direct bekijken (na aanmelden kom je op de videopagina) of later via de link die je in je mail ontvangt. Wel zo handig :-)
Ik wil deze masterclass bekijken

Onderstaand een aantal bedrijven die we hebben geholpen

Dit is wat onze klanten zeggen

"De Duurzame Adviseurs hebben Biohorma geholpen bij het vormgeven van het MVO beleid en de MVO jaarverslagen. Ze werken zeer praktisch en klantgericht. Er is bij Biohorma echt een super klus geklaard!"


Jorina Weenink

Biohorma, A Vogel

"De diensten van De Duurzame Adviseurs zijn een waardevol steuntje in de rug bij het realiseren van onze ambities. Hun werkwijze vind ik constructief, doelgericht en enthousiasmerend."


Menno van Dijk 

SPIE

"De DKG-groep, met de keukenmerken Bruynzeel en Keller, is door De Duurzame Adviseurs op een hele prettige en pragmatische wijze geholpen met de implementatie van MVO. De CO2-neutrale keukenproductie en de online MVO-verslagen zijn fantastische resultaten." 

Toine van Rooij 

COO DKG Holding BV