De laatste trends en ontwikkelingen 2024 - Duurzaam ondernemen

Download nu ons gratis eBook en Webinar!
50%
Laat hieronder je gegevens achter!
Je ontvangt het eBook en Webinar binnen 5 minuten in je inbox!
Download ze hier!
Ebook duurzaam ondernemen
Stagiair Cas achter computer

Wat ga je leren in het eBook en Webinar?

In het eBook en webinar kijken we naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid anno 2024. We beginnen met een verkenning van duurzame organisaties, waar we onderwerpen als de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), en de CO2-Prestatieladder aan bod komen. We gaan ook dieper in op de uitdagingen en kansen die deze initiatieven bieden voor bedrijven die streven naar een duurzamere bedrijfsvoering.


Vervolgens richten we ons op duurzame gebouwen, een fundamentele pijler niet kan ontbreken in de transitie naar een groenere toekomst. We zullen innovatieve oplossingen zoals zonnepanelen, laadpalen, en batterijopslag bespreken, en inzicht geven in hoe deze technologieën kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld.


Tot slot, in het hoofdstuk over duurzame energie, delen we inzichten over duurzame energie-inkoop en het belang van factuurvalidatie in het energiemanagementproces. Deze secties zijn ontworpen om je niet alleen te informeren, maar ook te inspireren en te motiveren om actie te ondernemen in jouw eigen organisatie.


Met dit e-book en webinar hoop ik je te voorzien van de kennis en de tools om een actieve rol te spelen in de duurzaamheidsbeweging. Samen kunnen we een significante bijdrage leveren aan een duurzamere toekomst.