Bekijk het wanneer je wilt

Expertinterview ISO 27001 

Met Nick van Moerkerk en Joost Vaessen


Sinds de invoering van de AVG zijn organisaties en bedrijven zich meer bewust van het risico op datalekken. Maar vaak wordt de AVG (ten onrechte) in één adem genoemd met de ISO 27001-norm; alsof beide elkaar afdekken. De AVG beslaat echter slechts 1 á 2 procent van de gehele ISO 27001-norm, die beschrijft hoe je procesmatig dient om te gaan met het beveiligen van informatie binnen jouw bedrijf of organisatie.


In dit expertinterview zie / hoor je alles wat je moet weten over ISO 27001 en informatiebeveiliging.


Waarom interessant? 

  • Prorail verplicht bedrijven al vanaf 1 juli 2021 te voldoen aan deze norm
  • Ook waterbedrijven en bijvoorbeeld Vodafone/Ziggo willen dat bedrijven die met hun data in aanraking komen, voldoen aan ISO 27001
50%
Bekijk het wanneer je wilt
Je kunt het interview direct bekijken (na aanmelden kom je op de videopagina) of later via de link die je in je mail ontvangt. Wel zo handig :-)
Ik wil dit interview bekijken

Onderstaand een aantal bedrijven die we hebben geholpen

Dit is wat onze klanten zeggen

"De Duurzame Adviseurs hebben Biohorma geholpen bij het vormgeven van het MVO beleid en de MVO jaarverslagen. Ze werken zeer praktisch en klantgericht. Er is bij Biohorma echt een super klus geklaard!"


Jorina Weenink

Biohorma, A Vogel

"De diensten van De Duurzame Adviseurs zijn een waardevol steuntje in de rug bij het realiseren van onze ambities. Hun werkwijze vind ik constructief, doelgericht en enthousiasmerend."


Menno van Dijk 

SPIE

"De DKG-groep, met de keukenmerken Bruynzeel en Keller, is door De Duurzame Adviseurs op een hele prettige en pragmatische wijze geholpen met de implementatie van MVO. De CO2-neutrale keukenproductie en de online MVO-verslagen zijn fantastische resultaten." 

Toine van Rooij 

COO DKG Holding BV