AVG

In 1 dag voldoen aan de nieuwe wetgeving!

800

Tevreden klanten

38

AVG trajecten succevol afgerond

9,0

Gemiddelde beoordeling AVG seminar

Unieke online tool

Eenvoudig in 10 stappen door de AVG heen gelootst.

Jaar lang onbeperkte helpdesk

Wij beantwoorden al je vragen. Hoeveel het er ook zijn! 

Altijd up-to-date

De AVG is aan veel verandering onderhevig. Met onze online updates weet je zeker dat je altijd blijft voldoen. 

Vaste prijs en 100% garantie

Geen dure adviseurs op uurbasis maar een vaste prijs en onze garantie dat je aan de AVG voldoet!

De DKG-groep, met de keukenmerken Bruynzeel en Keller, is door MVO Consultants op een hele prettige en pragmatische wijze geholpen met de nulmeting en met de opzet van een MVO-beleid. De CO2-neutrale keukenproductie en de online MVO-verslagen zijn de eerste tastbare resultaten hiervan.

Toine van Rooij – COO DKG Holding BV

Wat is de AVG?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming is de nieuwe privacywetgeving die per 25 mei 2018 voor de hele EU geldt. Dit heeft grote gevolgen voor bedrijven. Elk bedrijf zal in een beleid vast moeten leggen hoe om te gaan met het beheren, verrijken, gebruiken, aanpassen, opslaan en verwijderen van persoonsgegevens.


Veel bedrijven zien dit als noodzakelijk kwaad. Het is een vervelend 'moetje' op de todo-lijst. Daarom krijgen wij vaak de vraag om bedrijven hierbij te ontzorgen. Dat doen we met liefde, maar dit zijn dure trajecten. Daarom hebben we AVG-in-1-dag ontwikkeld!


Tijdens ons seminar doorloop je onder begeleiding van een professional door de 10 stappen om te komen tot een AVG beleid. Dit doe je aan de hand van een handige online tool ontwikkeld door onze partner. Je gaat dus direct aan de slag! Na deze dag staat voor een groot gedeelte je AVG beleid.


De investering bedraagt € 2.450. Dit is inclusief een jaarlicentie van de software en onze helpdesk. Je kan dus altijd vragen stellen. Vanaf het 2e jaar bedraagt de licentie een investering van € 47 per maand. Uiteraard kun je te allen tijde opzeggen.

Voordelen

Je kunt die vervelende 'AVG todo' uit je agenda halen. Tijdens onze dag ga je aan de slag.

Onze 10 stappen maken het doorlopen van de AVG-wetgeving overzichtelijk en behapbaar.

Je ontmoet andere MKB bedrijven die ook in 1 dag met hun AVG beleid aan de slag gaan.

Wat onze klanten zeggen:

Inclusief jaarlicentie online tool + helpdesk!

Ons pakket 'AVG-in-1-dag' is inclusief een jaarlicentie van een unieke online tool, ontwikkeld door onze partner. Het werken in deze online tool heeft veel voordelen. Je AVG documenten zijn overzichtelijk gebundeld en je werkt met handige invulformulieren. Je hoeft dus zelf niet de AVG wettekst door te lezen. Dat doen wij voor je. Als je de 10 stappen van de online tool volgt ben je compliant met de AVG wetgeving.

Ontvang binnen 24 uur meer informatie in je mailbox!

Wat klanten zeggen over De Duurzame Adviseurs

De Duurzame Adviseurs hebben Broekhuis geholpen met de energie audit (EED) op een zeer behulpzame manier. Het resultaat was een rapport voor de hele Broekhuis Groep met concrete verbetermaatregelen. Erg bedankt voor de begeleiding en ondersteuning!Afdeling Kwaliteit 

Broekhuis Holding

De Duurzame Adviseurs hebben ons stap voor stap op weg geholpen met het MVO beleid voor de bedrijven JéWé en Skantrae. Van het uitvoeren van een nulmeting tot het uitstippelen van het MVO beleid voor de komende jaren. De hoge mate van pragmatisme gecombineerd met brede kennis en het goede persoonlijke contact maken De Duurzame Adviseurs een perfecte partner.

Gregor den Breugom de Haas

Deli Home Holding B.V.