arrow_drop_up arrow_drop_down

Ervaar de voordelen van MVO

Breng je duurzame activiteiten in kaart en profiteer van de bijkomende voordelen

Naar de oplossingen

800+

Tevreden klanten

12.000+

Event bezoekers

8,9

Gemiddelde klantbeoordeling

Aan de slag met verduurzamen

Wij zijn van mening dat ieder bedrijf beter wordt van verduurzaamheid. Duurzaamheid geeft namelijk winst voor milieu, mens en portemonnee! Maak kennis met de toegevoegde waarde van duurzaamheid voor je organisatie. 


Wanneer je aan de slag gaat met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zit je niet te wachten op takenlijstjes, onnodige procedures of enorme adviesrapporten. Je wil duurzaamheid binnen de organisatie doorvoeren! Daarom leggen wij hier, vanuit ons groene hart, de focus op. 


Of je nou helemaal aan de start staat van het duurzaam ondernemen of je al toe bent aan de vervolgstappen.. Wij helpen je graag! Bekijk onderstaand onze verschillende producten om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.


Heb je een specifieke wens? Laat het ons vooral weten. Wij houden wel van een uitdaging!

Overzicht MVO diensten

MVO scan

Door middel van de MVO scan krijg je eenvoudig, binnen een aantal dagen inzicht in alle MVO activiteiten, en welke mogelijkheden er nog liggen om maximaal resultaat met MVO binnen de organisatie te behalen. 

MVO nulmeting

Maak MVO onderdeel van je organisatie en kies voor het perfecte MVO fundament: De MVO nulmeting. Verkrijg de precieze informatie waar je nu staat en werk naar de uiteindelijke duurzame doelen.

Online MVO verslag

Met het Online MVO verslag kunnen bedrijven op eenvoudige wijze alle MVO acitiviteiten online presenteren middels het online MVO verslag.

MVO Prestatieladder

De MVO Prestatieladder helpt jou perfect bij het invulling geven aan MVO en aan jouw MVO prestaties.

Wij maken gebruik van cookies