- - -Circulaire ketenanalyse

Circulaire ketenanalyse

Kan ik mijn product volledig circulair produceren? En hoe kan ik de impact op het milieu van mijn producten verlagen? De antwoorden op deze vragen komen naar voren na het opstellen van een circulaire ketenanalyse.

Vraag een offerte aan

800+

Opdrachtgevers

63+

Overheden & Gemeenten

750+

Bedrijven

Een circulaire ketenanalyse heeft als doel om alle milieueffecten van de productie en consumptie van producten in kaart te brengen. Het is een techniek om de milieu-impact van producten of diensten te evalueren, door het verrichten van een inventarisatie van in- en output van grondstof- tot afvalfase. Door dit per ketenstap inzichtelijk te maken, is het mogelijk om een productieproces te verbeteren en de druk op het milieu te verlagen. Er komt een duidelijker inzicht in de kosten van de productie en de mogelijkheden om de impact op het milieu te verlagen. Hierbij wordt natuurlijk ook gekeken naar kansen om een lineaire keten circulair te maken.


Door het opstellen van een circulaire ketenanalyse ga je een stap verder dan een gewone ketenanalyse zoals deze wordt opgesteld voor bijvoorbeeld de CO2-Prestatieladder.

De Duurzame Adviseurs - Ivo Lammertink
''Door het opstellen van een circulaire ketenanalyse ga je een stap verder dan een gewone ketenanalyse, zoals deze wordt opgesteld voor bijvoorbeeld de CO2-Prestatieladder niveau 5''.
Ivo Lammertink - Adviseur bij De Duurzame Adviseurs

Wat onze klanten over ons zeggen:

De Duurzame Adviseurs heeft ons met deskundig advies geholpen bij het binnenhalen van een grote aanbesteding. Van circulariteit tot internationale sociale voorwaarden, ze droegen voor alles creatieve duurzame oplossingen aan. Julian van Zwienen 

Axians

De werkwijze van De Duurzame Adviseurs vond ik leuk, helder en informatief. Nu wij (in no time) gecertificeerd zijn helpen De Duurzame Adviseurs ons nog steeds door de meetings van hun stichting ‘Nederland CO2 Neutraal’.Tanja Kieboom

Voestalpine GmbH

De Duurzame Adviseurs hebben een zeer proactieve houding. Tijdens de samenwerking krijgen we als bedrijf het gevoel dat we het ook echt samen doen. Ze weten ons te enthousiasmeren om onze doelstellingen met beide handen aan te grijpen en onze duurzame ambities om te zetten in resultaten.

Rick van de Ruitenbeek

KSP Kunstgras B.V.