Circulaire ketenanalyse

Breng alle milieueffecten van de productie en consumptie van producten in kaart.


Kan ik mijn product volledig circulair produceren? En hoe kan ik de impact op het milieu van mijn producten verlagen?

De antwoorden op deze vragen komen naar voren na het opstellen van een circulaire ketenanalyse.

Circulaire ketenanalyse

800+

Opdrachtgevers

8,9

Gemiddelde klantbeoordeling

13.000+

Event bezoekers

CO2-Prestatieladder bedrijven

Een circulaire ketenanalyse heeft als doel om alle milieueffecten van de productie en consumptie van producten in kaart te brengen. Het is een techniek om de milieu-impact van producten of diensten te evalueren, door het verrichten van een inventarisatie van in- en output van grondstof- tot afvalfase. Door dit per ketenstap inzichtelijk te maken, is het mogelijk om een productieproces te verbeteren en de druk op het milieu te verlagen. Er komt een duidelijker inzicht in de kosten van de productie en de mogelijkheden om de impact op het milieu te verlagen. Hierbij wordt natuurlijk ook gekeken naar kansen om een lineaire keten circulair te maken.


Door het opstellen van een circulaire ketenanalyse ga je een stap verder dan een gewone ketenanalyse zoals deze wordt opgesteld voor bijvoorbeeld de CO2-Prestatieladder.

De Duurzame Adviseurs - Ivo Lammertink

Ivo Lammertink

Adviseur bij De Duurzame Adviseurs

Wow, that sure grabs attention!

''Door het opstellen van een circulaire ketenanalyse ga je een stap verder dan een gewone ketenanalyse, zoals deze wordt opgesteld voor bijvoorbeeld de CO2-Prestatieladder niveau 5''.

Wat onze klanten over ons zeggen:

De diensten van De Duurzame Adviseurs zijn een waardevol steuntje in de rug bij het realiseren van onze ambities. Hun werkwijze vind ik constructief, doelgericht en enthousiasmerend.
Menno van Dijk

Spie Infra

De werkwijze van De Duurzame Adviseurs vond ik leuk, helder en informatief. Nu wij (in no time) gecertificeerd zijn helpen De Duurzame Adviseurs ons nog steeds door de meetings van hun stichting ‘Nederland CO2 Neutraal’.Tanja Kieboom

Voestalpine GmbH

De Duurzame Adviseurs hebben een zeer proactieve houding. Tijdens de samenwerking krijgen we als bedrijf het gevoel dat we het ook echt samen doen. Ze weten ons te enthousiasmeren om onze doelstellingen met beide handen aan te grijpen en onze duurzame ambities om te zetten in resultaten.

Rick van de Ruitenbeek

KSP Kunstgras B.V.

arrow_drop_up arrow_drop_down