Presentaties en toolboxen

Medewerkers enthousiasmeren over duurzaamheid!

200+

Tevreden klanten

80+

Seminars & Webinars georganiseerd

100%

Van de audits gehaald

Duurzaam bewustzijn in alle lagen van de organisatie

Misschien is het één van de meest lastige dingen wanneer je de weg van duurzaam ondernemen inslaat, je medewerkers net zo enthousiast maken om deze wijzigingen door te voeren. Je hebt als organisatie een plan van aanpak gemaakt, doelstellingen zijn opgesteld, en jij bent heel erg enthousiast. Maar hoe krijg je de rest van de organisatie mee in jouw enthousiasme?


Dit is een vraag die we ontzettend vaak van onze klanten teruggekoppeld krijgen. Duurzaamheid is voor veel mensen nog een moeilijk begrip en vaak zijn mensen zich niet bewust van de enorme impact die zij zelf al kunnen creëren. 


Om tijdens dit proces de nodige ondersteuning te geven hebben we speciale trainingen, presentaties en toolboxen ontwikkeld waar we jullie in kunnen voorzien op jullie eigen locatie. Het is onze passie om iedereen binnen de organisatie mee te krijgen in het enthousiasme om duurzaam te ondernemen!

Welke hulpmiddelen hebben we allemaal?

Toolbox Duurzaamheid

Toolboxen zijn korte presentaties op locatie, zonder beamer en vaak in kleine groepen. Deze meetings worden vaak gehouden op projectlocaties zelf en zijn bedoeld om kort de focus op duurzaamheid te leggen.


Tijdens een toolbox geven wij medewerkers tips om hun eigen CO2 impact op het project te verlagen, bespreken wij de status van de huidige besparing en praten we iedereen kort bij. Deze toolboxen zijn bedoeld als kort communicatie moment om duurzaamheid onder de aandacht te brengen. Herhaling is immers de kracht van de boodschap.

Presentaties op locatie

Een presentatie aan het MT, Directie of medewerkers? Wij verzorgen maatwerk presentaties die we op elk gewenste locatie en tijd kunnen geven. De onderwerpen stemmen we vooraf met jullie af. Denk hierbij aan trends en ontwikkelingen, jullie beleid, success verhalen of behaalde reductie. En natuurlijk willen we een dosis enthousiasme en motivatie meegeven om zelf iets bij te dragen! 

Het "nieuwe" rijden

Verreweg de meeste uitstoot bij de meeste bedrijven zit in het wagenpark. Laat dit nu ook net de plek zijn waar medewerkers verreweg het meeste invloed hebben! Hierop hebben we iets bedacht: "De nieuwe rijden" training.


Het gaat van korte presentaties met tips over rijgedrag tot trajecten met monitoring software en rijgedrag competities. Gezamelijk zullen we kijken welke oplossing het beste bij de organisatie past.

Alles op maat

Aan het einde van deze pagina beland, maar lijken we niet te bieden wat je zoekt? Geen zorgen! 


We maken presentaties voor bedrijven geheel op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op om je te laten informeren over de mogelijkheden. 

Wat onze klanten over ons zeggen:

De diensten van De Duurzame Adviseurs zijn een waardevol steuntje in de rug bij het realiseren van onze ambities. Hun werkwijze vind ik constructief, doelgericht en enthousiasmerend.


Menno van Dijk

Spie Infra

De werkwijze van De Duurzame Adviseurs vond ik leuk, helder en informatief. Nu wij (in no time) gecertificeerd zijn helpen De Duurzame Adviseurs ons nog steeds door de meetings van hun stichting ‘Nederland CO2 Neutraal’.

Tanja Kieboom

Voestalpine GmbH

Geweldig, met eigenlijk simpele formats, veel meer duidelijkheid gekregen en klaargestoomd voor onze her-certificering CO2.
Lia Noordergraaf

Verwaal transport B.V.