Lamp met groene plant

Energie Scan

Inzicht in het energieverbruik en zo besparen op de kosten

Vraag een offerte aan


800+

Tevreden klanten

63+

Overheden & Gemeenten

750+

Bedrijven

Energiescan

Omgevingsdiensten

Gegarandeerde goedkeuring door de betrokken omgevingsdiensten.

Energiescan

Reducties van 25% en meer

CO2 reductie wordt ineens leuk door de bijkomende kostenbesparing.

Energiescan

Energie audit doorlopen

Door middel van onze pragmatische aanpak en ontzorging wordt je niet belemmerd bij het doorlopen van de Energie Audit.

Energiescan

Wij weten wat werkt

We hebben veel praktijkvoorbeelden en jarenlange ervaring zoeken we naar een gezamenlijk de aanpak die voor jullie werkt.

Energiescan voor bedrijven

Het energieadviesrapport wordt opgesteld op basis van het door De Duurzame Adviseurs ontwikkelde model conform de Erkende Maatregelen van de overheid. Deze maatregelen zijn verplicht gesteld voor iedere locatie die meer dan 25.000 m3 gas of 50.000 kWh elektriciteit verbruikt. Dit betekend dat iedere maatregel die je binnen 5 jaar kan terugverdienen ook daadwerkelijk direct (en voor nu is dit nog binnen 3 jaar) uitgevoerd dient te worden. Het adviesrapport omvat de maatregelen die de locaties individueel uit kan voeren.


Daarnaast kijken we ook graag naar andere maatregelen die niet zijn opgenomen in de Erkende Maatregelen maar ook relevant kunnen zijn voor de organisatie.

Wat houdt de energiescan in?

Een overzicht van de energiestromen binnen de organisatie (gas, elektra en vervoer).

De belangrijkste factoren die het energieverbruik beïnvloeden.

De mogelijke energiebesparingen voor de komende 5 jaar.

Basisopleiding duurzaamheid

 Verplichting

De energiescan volgens de Erkende Maatregelen zijn verplicht gesteld voor iedere locatie die meer dan 25.000 m3 gas of 50.000 kWh elektriciteit verbruikt. Dit betekend dat iedere maatregel die je binnen 5 jaar kan terugverdienen ook daadwerkelijk direct (en voor nu is dit nog binnen 3 jaar) uitgevoerd dient te worden. 

Wat onze klanten over ons zeggen:

De diensten van De Duurzame Adviseurs zijn een waardevol steuntje in de rug bij het realiseren van onze ambities. Hun werkwijze vind ik constructief, doelgericht en enthousiasmerend.


Menno van Dijk

Spie Infra

De werkwijze van De Duurzame Adviseurs vond ik leuk, helder en informatief. Nu wij (in no time) gecertificeerd zijn helpen De Duurzame Adviseurs ons nog steeds door de meetings van hun stichting ‘Nederland CO2 Neutraal’.

Tanja Kieboom

Voestalpine GmbH

Geweldig, met eigenlijk simpele formats, veel meer duidelijkheid gekregen en klaargestoomd voor onze her-certificering CO2.
Lia Noordergraaf

Verwaal transport B.V.