ISO 27001

Ga voor een passend informatiebeveiligingssysteem voor jouw organisatie!

250+

Tevreden ISO klanten

100%

Audits succesvol doorlopen

8,9

Gemiddelde klantbeoordeling

Uniek ontwikkeld format

Sneller en eenvoudiger naar ieder gewenst resultaat.

Inzichtelijk en pragmatisch

Door middel van het uniek ontwikkelde format zijn alle ISO acties duidelijk en inzichtelijk voor interne en externe partijen.

Optimale beveiliging

Beveilig jouw organisatie optimaal middels de ISO 27001.

Scoren bij opdrachtgevers

Door transparant te communiceren over de bedrijfsbeveiliging scoor je gegarandeerd vertrouwen bij je omgeving.

De DKG-groep, met de keukenmerken Bruynzeel en Keller, is door De Duurzame Adviseurs op een hele prettige en pragmatische wijze geholpen met de nulmeting en met de opzet van een MVO-beleid. De CO2-neutrale keukenproductie en de online MVO-verslagen zijn de eerste tastbare resultaten hiervan.

Toine van Rooij – COO DKG Holding BV

ISO 27001 - Informatiebeveleiging

ISO 27001 kan in elke organisatie worden geïmplementeerd. Het is geschreven door ‘s werelds beste experts op het gebied van informatiebeveiliging. Tevens is de methode ook erg handig voor de implementatie van informatiebeveiliging in een organisatie. Het stelt ook bedrijven in staat zich te certificeren door een certificerende instantie.


ISO 27001 is de standaard voor informatiebeveiliging. Wij krijgen dagelijks nieuws over hackers en informatielekken in het achterhoofd is het van essentieel belang dat organisaties de informatiebeveiliging goed op orde hebben.

In Nederland is het hebben van ISO 27001 verplicht gesteld voor Nederlandse overheden door het College standaardisatie. In 2013 is een nieuwe versie uitgekomen. De structuur is volledig gewijzigd en komt nu overeen met de nieuwe 2015 norm voor ISO 9001 en de ISO-14001.


Deze internationale norm is van toepassing op alle typen organisaties (bijvoorbeeld commerciële ondernemingen, overheidsinstanties, non-profitorganisaties). De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico’s voor de organisatie.


De norm specificeert eisen voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen die zijn aangepast aan de behoeften van afzonderlijke organisaties of delen daarvan. Het ISMS is ontworpen om de keuze van adequate en proportionele beveiligingsmaatregelen die de informatie beschermen en vertrouwen bieden aan belanghebbenden te waarborgen.

De voordelen van de ISO 27001

  • Je draagt als organisatie een professionele manier van informatiebeveiliging uit naar je externe omgeving
  • Geloofwaardigheid in de informatiebeveiliging naar externe partijen
  • Je toont aan dat informatiebeveiliging binnen de organisatie hoog in het vaandel staat

  • Een goed ingericht proces systeem van systeembeveleiging leidt tot minder risico's en minder incidenten

  • Voor iedere organisatie te implementeren

  • De norm is internationaal certificeerbaar en daarmee een erkend internationaal certificaat

Wat klanten zeggen over De Duurzame Adviseurs

De Duurzame Adviseurs hebben Broekhuis geholpen met de energie audit (EED) op een zeer behulpzame manier. Het resultaat was een rapport voor de hele Broekhuis Groep met concrete verbetermaatregelen. Erg bedankt voor de begeleiding en ondersteuning!Afdeling Kwaliteit 

Broekhuis Holding

De Duurzame Adviseurs hebben ons stap voor stap op weg geholpen met het MVO beleid voor de bedrijven JéWé en Skantrae. Van het uitvoeren van een nulmeting tot het uitstippelen van het MVO beleid voor de komende jaren. De hoge mate van pragmatisme gecombineerd met brede kennis en het goede persoonlijke contact maken De Duurzame Adviseurs een perfecte partner.

Gregor den Breugom de Haas  Deli Home Holding B.V.