Aan de slag met MVO & duurzaamheid

Wat jij ook wil doen met verduurzaming: DDA heeft het in huis. Wil je maatschappelijk verantwoord gaan ondernemen en zoek je naar een manier om te verduurzamen? Schakel ons in!  

Ja! Ik ga graag in gesprek over de mogelijkheden.

1500+

Samenwerkingen op het gebied van duurzaamheid

320+

MVO nulmetingen met succes uitgevoerd

MVO Kickstart

Met een MVO kickstart weet jij binnen no time welke stappen je kan zetten om je organisatie toekomstbestendig te maken.

MVO-strategietraject

Is jouw organisatie klaar om een stapje verder te gaan? Met het MVO-strategietraject zorgen we er samen voor dat MVO en duurzaamheid structureel onderdeel worden van jouw organisatie.

Reducties van meer dan 25%

Naast voordelen voor mens, milieu en maatschappij levert MVO ook kostenbesparing op.

MVO kickstart

Staat jouw organisatie te popelen om met verduurzaming aan de slag te gaan? Dan is de MVO kickstart iets voor jullie.


In de MVO kickstart licht onze adviseur jullie organisatie in sneltreinvaart door om tot een beknopt en concreet advies te komen voor verduurzaming.  


Het resultaat

Het resultaat van de MVO kickstart is een routekaart waarmee jouw organisatie op relevante thema’s stappen kan gaan zetten: van voldoen aan wet- en regelgeving tot versnellen in verduurzaming. 


Binnen no time positieve impact maken? Kies dan voor de MVO kickstart! 

MVO-strategietraject

Is jouw organisatie al serieus bezig met duurzaamheid of willen jullie dit verder integreren tot in de kern?  

 

Wij kunnen jouw organisatie begeleiden bij het ontwikkelen van een duurzaamheidsstrategie die leeft. Onze adviseurs analyseren samen met jullie kernteam op welke thema’s jullie positieve impact kunnen maken. Dit werken we uit tot een strategie die doorwerkt in alle bedrijfsprocessen. Zo kan jouw organisatie verduurzamen tot in de kern! 

 

Het resultaat

Het resultaat van dit traject is een mooi beleidsplan op basis van ESG-criteria (environment, social, governance). Zo kan dit traject een voorbereidende stap zijn op toekomstige rapportage volgens de CSRD.   

MVO Kickstart vs. MVO-strategietraject

null

Lees onze blogs over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wat is de MVO Kickstart?

Wil jij aan de slag met MVO, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of wil je weten waar de organisatie nu staat en wat de volgende stap moet zijn? Dan is de MVO kickstart precies wat jij nodig hebt! In 4 stappen naar een effectieve basis voor jouw duurzaamheidsinspanningen.

Hoe kan ik maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Steeds meer bedrijven claimen dat ze maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daarmee wordt vaak bedoeld dat er aandacht is voor people, planet en profit (of beter: prosperity), ook wel de drie P’s. Maar hoe toon je als bedrijf aan dat er daadwerkelijk aandacht is voor deze drie P’s?