Online MVO verslag

Met onze unieke online module wordt het voor iedere organisatie mogelijk inzicht te geven in haar MVO activiteiten. Volledig in eigen huisstijl worden de activiteiten en doelen online gepresenteerd.
Vraag een offerte aan
800+

Opdrachtgevers

50+

Online MVO verslagen gerealiseerd

95%

Succesvolle vervolgstappen op MVO

Voor iedere organisatie

Met onze unieke module worden online MVO verslagen voor iedere organisatie mogelijk!

Sustainable Development Goals

We hebben een prachtige add-on voor de SDG's die voor iedereen toegankelijk is.

Compleet in eigen huisstijl

Het online MVO verslag wordt volledig in de eigen huisstijl van de organisatie opgemaakt.

Ervaring

Al meer dan 10 jaar begeleiden wij ruim 500 bedrijven en overheden!

De nieuwste vorm van MVO verslaglegging.

Met het online MVO verslag kunnen organisaties op eenvoudige wijze alle MVO activiteiten online presenteren.


Om een succesvol online MVO verslag te kunnen presenteren wordt er gestart met de MVO nulmeting. Middels deze activiteiten wordt exact in kaart gebracht wat je als organistatie al doet op het gebied van MVO en waar de eventuele verbeterpunten liggen. Op basis van deze uitkomsten wordt een MVO actieplan bepaald. Dit MVO actieplan vormt het fundament van het online MVO verslag.


Het online MVO verslag wordt door de organisatie gepresenteerd op huidige website. De website van het online MVO verslag wordt volledig opgemaakt in de huisstijl van de organisatie. Daarbij is er volledige vrijheid in de hoeveelheid grafieken, tabellen, video's en afbeeldingen. 

Deze bedrijven gingen jou voor!

De DKG-groep, met de keukenmerken Bruynzeel en Keller, is door MVO Consultants op een hele prettige en pragmatische wijze geholpen met de nulmeting en met de opzet van een MVO-beleid. De CO2-neutrale keukenproductie en de online MVO-verslagen zijn de eerste tastbare resultaten hiervan.

Toine van Rooij – COO DKG Holding BV

Wat klanten zeggen over De Duurzame Adviseurs

De Duurzame Adviseurs hebben Broekhuis geholpen met de energie audit (EED) op een zeer behulpzame manier. Het resultaat was een rapport voor de hele Broekhuis Groep met concrete verbetermaatregelen. Erg bedankt voor de begeleiding en ondersteuning!Afdeling Kwaliteit 

Broekhuis Holding

De Duurzame Adviseurs hebben ons stap voor stap op weg geholpen met het MVO beleid voor de bedrijven JéWé en Skantrae. Van het uitvoeren van een nulmeting tot het uitstippelen van het MVO beleid voor de komende jaren. De hoge mate van pragmatisme gecombineerd met brede kennis en het goede persoonlijke contact maken De Duurzame Adviseurs een perfecte partner.

Gregor den Breugom de Haas

Deli Home Holding B.V.