Werken bij De Duurzame Adviseurs - Milou America

Werken bij De Duurzame Adviseurs - Milou America

Wij van De Duurzame Adviseurs zijn trots op wat we doen, maar dit lukt alleen doordat wij een enorm gemotiveerd team hebben waar we samen heel Nederland mee willen verduurzamen. Dit leuke en gezellige team stellen we graag wat persoonlijker aan je voor. Wie zijn wij nou eigenlijk en waar komen we ons bed voor uit? 

Speciaal voor jullie geven we je elke maand een nieuwe insight in ons team DDA. Deze keer stellen we wat leuke vragen aan Milou America, onze adviseur binnen CO2. Wie is haar lievelingscollega en waar krijgt ze nou echt energie van? Ben je benieuwd geworden? Lees hieronder alle antwoorden. 


Vertel eens, hoe zorg jij ervoor dat je de dag goed begint? 

Ik heb vaak 100 goede voornemens voor een gedisciplineerde ochtendroutine, inclusief een kwartiertje yoga, even de tijd nemen om te mediteren of schrijven, even een frisse neus halen.. Vaak komt er niet zoveel van terecht en spring ik na wat scrollen op instagram mijn bed uit met haast. Oeps! Wél heb ik altijd een gezond ontbijtje bij me, daar ben ik trots op.Hoe kom jij meestal naar kantoor? Is dat een beetje op een duurzame manier? 

Ik fiets eerst zo’n 20 minuten naar mijn parkeerplek (gotta love Amsterdam) en rijd dan met mijn Renault Zoë naar kantoor. Volledig elektrisch, natuurlijk. 


En als je dan eenmaal op kantoor bent, wat vind je dan het leukste om te doen? 

Havercappucino’s drinken en bijkletsen met collega’s, for sure. Het is altijd mega gezellig. Oh, en ik vind het leuk om in de leen-boekenkast rond te neuzen tussen de boeken van Thijs over persoonlijke ontwikkeling. 

 

Even tussendoor, ben jij meer een katten of een honden persoon? 

Hondenpersoon.


Deze vraag is voor de honden personen: Hoe zou je je goudvis noemen als je er een zou hebben? 

Blub. Vernoemd naar de vis die we eerst op kantoor hadden. Nu niet meer fysiek aanwezig, maar zijn spirit leeft nog altijd voort in de kantine!

 

Wat is je geheime verslaving? En je lievelingseten?

Chocolade, Nutella en pindakaas. Dit kan ik allemaal in overdreven hoeveelheden naar binnen werken.. Niet zo handig dat we dit allemaal in overvloed op kantoor hebben. 

 

Wat maakte dat je kwam solliciteren bij De Duurzame Adviseurs? 

DDA geeft veel aandacht aan dingen die ik belangrijk vind: Zo is er altijd fruit, sporten we (soms meerdere keren per week) samen en is er veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en ideeën. Van de podcast en de game werd ik ook meteen helemaal warm, lekker creatief!


Enneh even tussen ons, wie is stiekem je favoriete collega? 

Dat kan ik echt niet kiezen, wat een loyaliteitsdilemma! Ik ben oprecht blij met iedereen als collega (én ik ben graag een allemansvriend, haha). 


Met wat voor gevoel ga je meestal weer naar huis aan het einde van de werkdag? 

Voldaan van het kletsen en met een beetje geluk inspireren van mijn klanten. Als ik heb gesport vol energie, als ik niet heb gesport dan heb ik vaak wat minder energie.😉


En alweer de laatste vraag, wat is iets wat jouw collega’s nog niet over jou weten? 

Ik denk dat ik stiekem best open ben en ze veel weten. Misschien nog niet dat ik het leuk vind om creatief bezig te zijn: Ik schrijf veel, frutsel graag met uitknipsels uit tijdschriften en word heel enthousiast van DIY projectjes in huis. Voor de verjaardag van mijn vriend heb ik nog een volledig Hema album vol geplakt met foto’s, printjes, letters, muizentrapjes, etc..


Heb je nou nog een brandende vraag voor Milou, laat m achter in de reacties!

Reactie plaatsen