Workshops & trainingen

Wil je binnen jouw bedrijf op een leuke, interactieve manier nieuwe kennis op doen op gebied van verschillende aspecten binnen duurzaamheid? 

Bekijk alle workshops


200+

Tevreden klanten

63+

Overheden & Gemeenten

750+

Bedrijven

Workshops en trainingen

Het is onze missie om organisaties op vernieuwende en speelse wijze te overtuigen én mee te nemen in de voordelen van duurzaam ondernemen. Een beetje cliché, maar een betere wereld begint écht bij jezelf. En meer impact maak je door het samen te doen.


Tijdens onze workshops over duurzaamheid brengen we jouw organisatie op een interactieve manier in actie om thema’s binnen CO2, CSRD & duurzame bewustwording aan te pakken. Tijdens onze workshops leer jij door te ervaren en door te doen. Op dit moment bieden we verschillende workshops aan als onderdeel van onze MVO en CO2 trajecten. Je leest hieronder meer over onze verschillende workshops. 

Onze workshops

CSRD

in deze workshop nemen we je mee in CSRD-land en helpen we je zo goed mogelijk op weg. Steeds meer grote organisaties moeten met de nieuwe CSRD-wetgeving gaan rapporteren over duurzaamheid. Hartstikke mooi natuurlijk, maar soms ook best ingewikkeld. Want rapporteren over duurzaamheid, hoe doe je dat eigenlijk? Hoe hou je het efficiënt en relevant? En belangrijker: hoe zorg je ervoor dat je gaat voldoen aan de toekomstige eisen?

Duurzame Bewustwording

Een duurzame toekomst bereik je niet door alleen te kijken naar energie en broeikasgassen. Voor de realisatie van een duurzame organisatie is ook een verandering nodig in de mindset van mensen en hun gedrag. Bewustwording vergroten over duurzame thema’s in een goede eerste stap, maar hoe bereik je dat? Leer van inzichten uit de psychologie en ga aan de slag met duurzame bewustwording binnen jouw organisatie.
Basiscursus duurzaamheid 1

CO2-prestatieladder

Leer meer over de verschillende invalshoeken van de CO2-prestatieladder en ontdek wat jij als organisatie dient te ondernemen om te voldoen aan deze certificering. Laat je inspireren door voorbeelden van andere organisaties en kom samen in actie om dit managementsysteem te implementeren binnen jouw organisatie. 

Sustainability Safari

Ga mee op safari op zoek naar de CO2 monsters van jouw organisatie en leer spelenderwijs meer over duurzaamheid. Tijdens deze workshop kom je echt in beweging. Bespreek duurzaamheidskansen met collega’s en laat je inspireren. Je ontdekt dat duurzaamheid leuk kan zijn.

Eindresultaat

Door de workshops ben je op een makkelijke en interactieve wijze op de hoogte gesteld van de verschillende thema’s en richtlijnen van duurzaamheid. Maar belangrijker; je weet hoe je deze kennis kunt toepassen binnen je organisatie. 

Voor wie?

Voor alle organisaties die geïnteresseerd zijn in duurzaam ondernemen en op zoek zijn naar meer handvaten om hiermee aan de slag te gaan.