Sustainable Development Goals / Duurzame Ontwikkelings Doelstellingen

Sustainable Development Goals

Aan de slag met de 17 werelddoelen?

Wij helpen bij de implementatie van de juiste SDG’s voor jouw organisatie.

800+

Opdrachtgevers

8,9

Gemiddelde klantbeoordeling

13.000+

Event bezoekers

De Sustainable Development Goals 


De SDG’s zijn 17 doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De doelen zijn opgesteld door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties. Denk hierbij aan doelen op thema’s als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. 


De Duurzame Ontwikkelingsdoelen startten in 2015 en lopen nog tot 2030. Achter de zeventien doelen zitten 169 targets, om ze nog concreter te maken.
Onze aanpak 


De SDG’s kunnen goed worden gebruikt als speerpunten op het gebied van duurzaam ondernemen. Veel (internationale) organisaties koppelen ze aan de bedrijfsvisie of strategie. Onze adviseurs bekijken samen met jou welke doelen de meeste aansluiting hebben op jullie organisatie en welke acties jullie kunnen nemen. In elk gewenst traject kunnen wij een koppeling maken met de SDG’s. Het is ook mogelijk om een aparte strategie SDG sessie in te plannen met één van onze adviseurs.

SDG Game 


We kunnen ook een SDG Game bij jullie op locatie organiseren. Het spel is ontwikkeld om organisaties te ondersteunen bij de bekendheid van de Sustainable Development Goals (SDG’s) binnen hun organisatie. Hiermee kunnen we jullie op speelse en interactieve manier kennis laten maken met de SDG’s, om zo actie vanaf de werkvloer aan te moedigen. Na de bewustwording over de doelen, is het de bedoeling om met elkaar de tijd te nemen om het spel te evalueren. Wat kun jij doen? En hoe kun jij je binnen het bedrijf inzetten om de SDG’s te halen?

Wat onze klanten over ons zeggen:

De diensten van De Duurzame Adviseurs zijn een waardevol steuntje in de rug bij het realiseren van onze ambities. Hun werkwijze vind ik constructief, doelgericht en enthousiasmerend.


Menno van Dijk

Spie Infra

De werkwijze van De Duurzame Adviseurs vond ik leuk, helder en informatief. Nu wij (in no time) gecertificeerd zijn helpen De Duurzame Adviseurs ons nog steeds door de meetings van hun stichting ‘Nederland CO2 Neutraal’.

Tanja Kieboom

Voestalpine GmbH

Geweldig, met eigenlijk simpele formats, veel meer duidelijkheid gekregen en klaargestoomd voor onze her-certificering CO2.
Lia Noordergraaf

Verwaal transport B.V.

Benieuwd hoe je de Sustainable Development Goals in je online MVO verslag kan verwerken? 

Ook daar kunnen we je bij helpen. Klik hier voor het online MVO verslag.