- - -Vacature Accountmanager MVO

Vacature Accountmanager MVO  

Accountmanager MVO bij De Duurzame Adviseurs

Vacature | Accountmanager MVO  

Kom jij samen met ons Nederlandse organisaties verduurzamen? Wil je bedrijven stimuleren en de tools geven om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen? Lees dan snel verder. De duurzaamheid transitie kan wat ons betreft niet snel genoeg. Groei jij met ons mee? 


Wie zijn wij? 

Met 25 medewerkers zorgen wij ervoor dat organisaties concrete invulling geven aan de doelstellingen uit het klimaatakkoord, en motiveren wij ze een stapje extra te zetten op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Want dat is keihard nodig, toch?! Bij ons geen lange beleidsplannen en geitenwollensokken. Bij DDA heb je positieve impact! Dit doen we in een grote diversiteit aan sectoren en van grote multinationals en overheden tot familiebedrijven. Onze ambitie is groot, met het bereik van De Duurzame Adviseurs inspireren we Nederland mee te gaan in de transitie naar een duurzame maatschappij.  


Jouw rol in het team 

Binnen het MVO-team van De Duurzame Adviseurs ga jij organisaties adviseren in het voortraject over het toekomstbestendig maken van de organisatie. Je bent projectleider, expert, aanspreekpunt en motivator in één. Een uitdagende rol die je bij verschillende klanten zal bekleden.  Als accountmanager MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) houd je je bezig met het adviseren van bedrijven en overheden over het opzetten van een complete duurzaamheidstrategie voor de desbetreffende organisatie (overheid/ zorg/ MKB/ Beursgenoteerd etc.). Zaken die daarbij aan de orde komen zijn wet- en regelgeving, duurzaamheid in het algemeen, het schrijven van voorstellen/offertes etc. Je onderhoudt het contact met onze bestaande klanten en je haalt nieuwe klanten binnen! In het begin zal je een collega accountmanager ondersteunen om daarna zelfstandig als accountmanager mee te draaien.  


Een praktisch en leuk traject! Bij De Duurzame Adviseurs geen rapportages die onder in de la verdwijnen, maar concrete actieplannen die ervoor zorgen dat duurzaamheid echt geïntegreerd wordt in de gehele bedrijfsvoering. Jij zorgt met enthousiasme voor een actiegerichte mindset bij de klant. De Sustainable Development Goals van de VN, de ISO26000 en de MVO Prestatieladder zijn middelen om dit doel te bereiken. Jouw taken en verantwoordelijkheden 

De 5 hoofdtaken van een accountmanager MVO bij DDA
1. Je brengt offertes uit voor nieuwe klanten;  
2. Je onderhoudt contact met bestaande klanten om te kijken hoe we bestaande trajecten kunnen uitbreiden;
3. Zorgt voor een goede bedrijfsreputatie en is een excellente relatiebeheerder;
4. Ontwikkelt zichzelf, zowel persoonlijk en als accountmanager qua vakkennis en competenties;
5. Ondersteunt de accountmanager in de dagelijkse werkzaamheden. 


Binnen ons dynamische team is er veel ruimte voor ontspanning, vitaliteit en ontwikkeling. Verwacht bedrijfsuitjes, samen sporten met collega’s, veel ruimte om eigen ideeën uit te werken en zo samen met je collega’s bij te dragen aan de groei van ons bedrijf. 


Jouw vaardigheden & ervaring 

Naast je kennis over duurzaamheid, zijn je taken voornamelijk mens-georiënteerd, wij vinden het belangrijk dat je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden. Een goede dosis organisatiesensitiviteit komt ook zeer van pas. Verder zijn enthousiasme en positieve energie een vereiste om bij ons te kunnen werken. Wat we ook graag terugzien: 


 • Je bent sociaal en klantgericht;  

 • Je kan goed overzicht houden en werkt gestructureerd;

 • Je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden;  

 • Je bent resultaatgericht;  

 • Je bent uitstekend in woord en geschrift (Nederlands, Engels niet noodzakelijk wel een pré)  

 • Duurzaamheid vind je boeiend of bent bereid dit boeiend te maken ;-); 

 • Minimaal MBO 4 niveau  

 • Beschikbaarheid voor minimaal 32 uur per week; 

 • 2-10 jaar werkervaring als accountmanager  


En wat krijg je daar allemaal voor terug? 

 • Marktconform salaris (in overleg); 

 • Bonus bij behalen target;

 • Telefoon en laptop van de zaak; 

 • Indien gewenst een NS-businesscard; 

 • Flexibele werktijden; 

 • Gave teamuitjes en teamactiviteiten; 

 • Personal training en veel aandacht voor vitaliteit; 

 • Unieke pensioenregeling (geen eigen bijdrage); 

 • De kans om Nederland te verduurzamen samen met gezellige collega’s! 


Word jij hier enthousiast van?  

Mooi! Dan leren we je graag kennen! Stuur jouw CV en korte motivatie naar HR@deduurzameadviseurs.nl (t.a.v. Anne-Christien Vrieling) en wie weet zien we elkaar snel!


Een uitgebreide (formele) sollicitatiebrief hoeft niet, maar een creatieve manier van solliciteren is altijd welkom!  Basisopleiding duurzaamheid