Projectmedewerker Stichting Positieve Impact


Wil je een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland en krijg je energie van alles in goede banen leiden? Word dan de projectmedewerker van Stichting Positieve Impact en bouw mee aan het leukste impactplatform van Nederland!

We zijn op zoek naar een: projectmedewerker (32-36 uur)

Stichting Positieve Impact

Over Stichting Positieve Impact
Organisaties en individuen op een leuke, leerzame en verbindende manier inspireren tot het maken van positieve impact, is onze missie! We geloven erin dat de kans dat mensen en bedrijven in actie komen het grootste is als ze ergens energie van krijgen. Daarom organiseren we vier keer per jaar de meest leuke en energieke events, waarmee we organisaties in Nederland informeren, inspireren en aansporen om een positieve impact te realiseren. Het is een serieuze kwestie, maar laten we het alsjeblieft ook leuk en luchtig maken!


Onze events vinden plaats in het Flint Theater in Amersfoort, waar doorgaans z’n 400 bezoekers samenkomen, veelal MVO-managers van middelgrote bedrijven. Als je binnen een bedrijf iets doet met duurzaamheid, dan ken je ons. Dat is de ambitie. We willen onze dienstverlening blijven verbeteren en hebben ideeën over uitbreiding, met als doel om meer impact te maken.  


Over de functie
We zoeken een projectmedewerker voor onze stichting, iemand die zich verantwoordelijk voelt, houdt van een divers takenpakket en enthousiast is om organisaties te inspireren op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Je zult je bezighouden met alle acties en taken van de stichting, van ledenbeheer tot het bedenken en realiseren van eventprogramma's, en van marketing en het werven van nieuwe leden en bezoekers tot (financiële) administratieve werkzaamheden. Dit doe je onder begeleiding en in samenwerking met de projectmanager.


Over jou

Herken jij je in onderstaande kenmerken? Dan ga je deze functie heel leuk vinden en zijn wij op zoek naar jou!

  • Sterk organisatievermogen
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Positieve energie
  • Vermogen om te verbinden en te netwerken
  • Flexibel
  • Passie om de wereld een stukje beter te maken


Wat hebben wij te bieden?
Samenwerken in een energiek team, met veel vrijheid en mogelijkheden om te leren en te groeien. Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur per week, met een marktconform salaris, een uitstekende pensioenregeling, 25 vakantiedagen en een goede work-life balance.


Word jij enthousiast van deze uitdaging?
Mooi! Dan leren we je graag kennen! Stuur je CV en korte motivatie naar sandy@positieveimpact.nu. Een uitgebreide, formele sollicitatiebrief is niet nodig, een motivatievideo wordt extra gewaardeerd!

Voor meer info/vragen over de vacature, kan je contact opnemen met Sandy Bommeleyn, projectmanager via 06-15393026 of op sandy@positieveimpact.nu.