Stagiair Social Media

Bij De Duurzame Adviseurs & stichting Positieve Impact

Ben jij een echte social media addict?

Opzoek naar een unieke stageplek, waarin je binnen een tof team kan werken aan jouw competenties. Een stageplek met veel vrijheid, een grote verantwoordelijkheid en waarin je jouw creativiteit de vrije loop kan laten? Zoek dan niet verder en reageer op deze vacature!


Wij, De Duurzame Adviseurs en Stichting Positieve Impact, willen bijdragen aan het daadwerkelijk verduurzamen van organisaties. We doen dit met een team vol enthousiaste mensen, gedreven door passie voor duurzaamheid. Onze gezamenlijke missie is om ervoor te zorgen dat onze klanten daadwerkelijk enthousiast en gemotiveerd aan de slag gaan, we besteden dan ook veel aandacht aan bewustwording en gedragsverandering. Om nog meer mensen te bereiken willen wij graag meer energie steken in onze social media kanalen, zodat we aan heel Nederland kunnen laten zien hoe leuk duurzaamheid kan zijn!


Kun je je vinden in onze missies, ben je enthousiast, gedreven én gaat je hart sneller kloppen van impactvolle online content? Dan zoeken we jou!


Wie zijn wij?

Het unieke aan deze stage is dat je voor twee organisaties en daarmee twee verschillende huisstijlen, aan de slag kunt vanuit één team. Je kan jouw creativiteit hier volledig in kwijt! 

 

We vinden dat duurzaamheid leuk en concreet toepasbaar moet zijn. Daarom helpen we honderden bedrijven met het opstellen van hun duurzaamheidsbeleid en organiseren wij 4 keer per jaar events waar we iedereen uit duurzaamheidswereld samenbrengen. Dit doen we met de 25 collega’s vanuit De Duurzame Adviseurs en met het team van Stichting Positieve Impact. We hebben een jong en energiek team. Onze cultuur is informeel. 

 

We zijn allemaal super gepassioneerd, maken lol en houden ook van hard werken als het moet.


Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage ga jij aan de slag met de social media van De Duurzame Adviseurs en Stichting Positieve Impact. Je zult bezig zijn met het plannen en maken van content voor al onze social media-accounts; LinkedIn, Instagram, Tiktok (evt Facebook). Je mag (interactieve) posts bedenken, maken en schrijven voor onze duurzame doelgroep.


Wij zijn er om met je mee te denken, maar je neemt zelf initiatief. Hier komt veel verantwoordelijkheid bij kijken maar geeft ook veel ruimte om je eigen creativiteit te laten spreken. Het leuke van een social media stage bij De Duurzame Adviseurs is dat er van alles in zit:

 • Ontwikkelen van je design skills door veel diverse content te maken
 • Leren hoe je een content kalender maakt en hanteert 
 • Meer inzicht krijgen in ons bereik en creatieve ideeën bedenken dit bereik te vergroten
 • De kennis van collega's op een leuke manier leren overbrengen op onze online kanalen
 • Verantwoordelijk voor de creatieve vormgeving voor ons bedrijf en onze stichting
 • Meedenken over het uitbreiden van het marketingplan en de uitvoering hiervan.

Dit alles onder uitstekende begeleiding van een deskundig marketingteam! Elke dag is anders, soms maak je een tiktok video met collega's, de andere dag ben je bezig met het schrijven van een duurzame blog!


Herken jij jezelf in dit profiel?
 • Je volgt een MBO / HBO opleiding (online) media, design, marketing of communicatie
 • Je bent ondernemend en werkt zelfstandig en vindt vrijheid in je stage prettig Je hebt affiniteit met duurzaamheid
 • Je wordt blij van het monteren van video’s en hebt een sterk gevoel voor vormgeving
 • Ervaring met Adobe Creative Cloud (Photoshop / Premiere Pro / Illustrator / Indesign) is een pré
 • Je vindt het leuk om bezig te zijn met schrijven (blogs, social media)
 • Je hebt een neusje voor marketing
 • Goede sociale vaardigheden
 • Creatief, leergierig en niet bang om fouten te maken


Wat bieden wij?
 • Een leuk, jong en enthousiast team.
 • Je gaat heel veel leren over Social Media Marketing. 
 • Uitstekende begeleiding binnen het creatieve vakgebied.
 • Veel vrijheid om te leren, initiatief te tonen en je skills toe te passen.
 • Veel leuke uitjes met collega's Kantoor in Amersfoort.


Word jij hier enthousiast van? 

Mooi! Dan leren we je graag kennen! Stuur jouw CV en korte motivatie naar sabine@deduurzameadviseurs.nl en wie weet zien we elkaar snel! Een uitgebreide (formele) sollicitatiebrief hoeft niet, een motivatievideo krijgt extra punten!

Wil je nog meer lezen over een stage bij De Duurzame Adviseurs?

Lees de blog die onze stagiair Cas scheef over zijn tijd als Stagiair Junior Adviseur Duurzaamheid! In deze blog omschrijft hij een werkdag en hoe zijn tijd bij ons in het team beviel. 

Wat andere stagiaires zeggen over De Duurzame Adviseurs

“Tijdens mijn stage De Duurzame Adviseurs en Stichting Positieve Impact kreeg ik veel verantwoordelijkheden en creatieve vrijheid. Ik heb ontzettend veel geleerd op het gebied van social media marketing, het ontwerpen van waardevolle content, het maken van video en het bedenken van concepten om onze social media kanalen naar een hoger level te tillen. Het leukste aan een stage bij DDA  vond ik dat ik mijn eigen creatieve ideeën tot leven kon brengen en natuurlijk het jong en enthousiaste team. Geen dag is hetzelfde en daardoor leer je altijd weer iets nieuws. Daarnaast heb ik van alles geleerd over duurzaam ondernemen en vond ik het heel inspirerend om elke dag bezig te zijn met het maken van impactvolle content.”

Anne Capel - Social media stagiair
Een stage bij De Duurzame Adviseurs betekent voor mij tijdsmanagement, consultancy, gepassioneerde collega’s, veel verantwoordelijkheden, een kijkje nemen achter de schermen bij verschillende soorten organisaties, mogelijkheden om processen te verbeteren, mogelijkheid om door te groeien als consultancy professional en als belangrijkste: fun creëren met duurzaamheid! Oftewel, er valt veel te leren waardoor je jezelf op verschillende fronten ontwikkelt op de punten waar jij de aandacht op wil leggen.
cas steenbergen
Cas Steenbergen - De Duurzame Adviseurs