Werken bij De Duurzame Adviseurs - Anne-Christien Vrieling

Werken bij De Duurzame Adviseurs - Anne-Christien Vrieling

Wij van De Duurzame Adviseurs zijn trots op wat we doen, maar dit lukt alleen doordat wij een enorm gemotiveerd team hebben waar we samen heel Nederland mee willen verduurzamen. Dit leuke en gezellige team stellen we graag wat persoonlijker aan je voor. Wie zijn wij nou eigenlijk en waar komen we ons bed voor uit? 

Speciaal voor jullie geven we je elke maand een nieuwe insight in ons team DDA. We barsten los met onze enige echte sales en accountmanager Anne-Christien Vrieling. Al 7 jaar werkzaam bij De Duurzame Adviseurs en meestal het eerste gezicht die onze klanten zien. We stellen haar hieronder wat vragen; over haar werk, huisdieren en natuurlijk wie haar leukste collega is. Ben je benieuwd geworden? Lees hieronder al haar antwoorden. 


Vertel eens, hoe zorg jij ervoor dat je de dag goed begint? 

Met een goede kop koffie en een wandeling met mijn teckel: Sjors!

 


Hoe kom jij meestal naar kantoor? Is dat een beetje op een duurzame manier? 

Met mijn elektrische Peugeot e-208, wat betreft autorijden is er volgens mij geen duurzamere manier 😉.

 

En als je dan eenmaal op kantoor bent, wat vind je dan het leukste om te doen? 

Haha, meestal kom je naar kantoor om te werken toch? Naast werken, kom ik ook voor de gezelligheid naar kantoor. Ik werk veel thuis waardoor ik niet iedereen evenveel zie, dus er is altijd genoeg bij te praten wanneer ik weer op kantoor ben. En… Natuurlijk, onze woensdag lunch. Mijn favoriete moment van de week!


Even tussendoor, ben jij meer een katten of een honden persoon? 

Ik zou Sjors verloochenen als ik hierop zou antwoorden dat ik meer van katten houd. Hij is natuurlijk mijn ultieme favorietje. 

 


Deze vraag is voor alle honden personen: Hoe zou je je goudvis noemen als je er een zou hebben?

Mijn vorige goudvis heette Frank, dus Frank 2.0 lijkt me een prima naam. 


Wat maakte dat je kwam solliciteren bij De Duurzame Adviseurs? 

Poeh, lang geleden zeg! Ik zat al een tijdje thuis omdat ik niet goed wist wat ik exact wilde met mijn carrière. Prima om dat even te doen, maar als ambitieus persoon werd ik er vooral erg rusteloos van.

Mijn moeder attendeerde me na een tijdje op een vacature bij Nick als marketing stagiair. Nick en ik kennen elkaar al vanaf de tienerjaren (Nick als tiener, ik als zusje van één van zijn beste vrienden) en bijpraten leek me daarom niet verkeerd. Ik mailde Nick en de volgende dag zat ik bij hem aan tafel op ons eerste kantoor op Bouw en Infra Park in Harderwijk. Het was gelijk super gezellig en leuk om elkaar weer te zien en omdat het bedrijf toen nog zo in de kinderschoenen stond, lag hier een hele mooie uitdaging. Na 5 minuten schudde we elkaar de hand en een dag later ben ik gestart. Toen nog als stagiair, en na een jaar ben ik vast in dienst gekomen.

Inmiddels zijn we acht jaar verder en werk ik al 7 van de 8 jaar als accountmanager. Het is super tof om het bedrijf zo te hebben zien groeien en hier een belangrijke rol in te kunnen spelen. Op het gebied van duurzaamheid heb ik vanaf het begin af aan mijn eigen missies geformuleerd en deze altijd nagestreefd. Tot op de dag van vandaag werk ik aan mijn eerste missie om het Nederlandse bedrijfsleven te kunnen verduurzamen op een leuke manier zónder saaie grijze wollen sokken. Gaat super goed! Inmiddels zitten we namelijk zelfs internationaal!  


Enneh even tussen ons, wie is stiekem je favoriete collega?

Tussen zoveel fantastische mensen kan je toch gewoon geen keuze maken… ;) 

Team DDA


Met wat voor gevoel ga je meestal weer naar huis aan het einde van de werkdag? 

Vooral veel trek, tijd voor avond eten!


Heb je nou nog een brandende vraag voor één van onze collega's, laat m achter in de reacties!

Reactie plaatsen