Werken bij De Duurzame Adviseurs - Daniël Gorter

Werken bij De Duurzame Adviseurs - Daniël Gorter

Wij van De Duurzame Adviseurs zijn trots op wat we doen, maar dit lukt alleen doordat wij een enorm gemotiveerd team hebben waar we samen heel Nederland mee willen verduurzamen. Dit leuke en gezellige team stellen we graag wat persoonlijker aan je voor. Wie zijn wij nou eigenlijk en waar komen we ons bed voor uit?

Speciaal voor jullie geven we je elke maand een nieuwe insight in ons team DDA. Deze keer stellen we wat leuke vragen aan Daniël Gorter, onze adviseur binnen CO2 & MVO. Wie is zijn lievelingscollega en waar komt hij elke dag zijn bed voor uit? Ben je benieuwd geworden? Lees hieronder al zijn antwoorden.


Vertel eens, hoe zorg jij ervoor dat je de dag goed begint? 

Met een knuffel van mijn vriendin, een warme douche (nee sorry…geen koude…dat lukt me niet) en een cappuccino havermelk.


Hoe kom jij meestal naar kantoor? Is dat een beetje op een duurzame manier? 

Meestal, eigenlijk altijd, met de elektrische auto. Een ID3. In de auto heb ik dan meestal radio2 aan.

Daniël Gorter - elektrische auto


En als je dan eenmaal op kantoor bent, wat vind je dan het leukste om te doen? 

Hier moet ik natuurlijk zeggen dat ik het liefst kom werken, maar eigenlijk vind ik het ook heel gezellig om te kletsen, koffie te drinken, te lunchen en zo nu en dan m’n testosteron in onze eigen gym.

Even tussendoor, ben jij meer een katten of een honden persoon? 

Kat, 100%

Deze vraag is voor de honden personen: Hoe zou je je goudvis noemen als je er een zou hebben? 

Ik voel me nu wel buitengesloten…

Wat is je geheime verslaving? En je lievelingseten?

Phoe, don’t get me started… maar ik ben eigenlijk wel verslaafd aan dingen maken. Dat loopt dan ook uit de hand. M’n vriendin zegt nog net niet ‘help, m’n man is klusser’.

M’n lievelingseten is pasta carbonara. Als vegetariër heb ik een heel lekker recept gevonden: https://marleyspoon.nl/menu/56628-vegan-pasta-carbonara-met-portobellobacon-en-rucolaslaatje


Wat maakte dat je kwam solliciteren bij De Duurzame Adviseurs? 

Ik geloof dat bedrijven kunnen groeien, of eigenlijk beter gezegd optimaliseren, zonder dat het ten koste gaat van de wereld. Ik weet nog goed dat toen ik een aantal jaren geleden het verhaal hoorde van Tony Chocolonely dat ik echt bewonderd was. Hoe gaaf zou het zijn als alle bedrijven zo’n gevoel kunnen creëren bij mensen.

Daniël Gorter


Enneh even tussen ons, wie is stiekem je favoriete collega? 

Ja, dat is een makkelijke, dat is natuurlijk Daphne. Wat moet DDA zonder Daphne!


Met wat voor gevoel ga je meestal weer naar huis aan het einde van de werkdag? 

Meestal wel met een goed gevoel en nog genoeg energie over om te gaan sporten, te koken of andere dingen te doen. Zelfs zoveel energie dat ik in het weekend nog plaatjes draai op bruiloften en bedrijfsfeesten!

Daniël Gorter - DJ Daan


Heb je nou nog een brandende vraag voor één van onze collega's, laat m achter in de reacties!


Reactie plaatsen