Hoe verwezenlijk je je duurzame droom? - Rinske van Noortwijk

Hoe verwezenlijk je je duurzame droom? - Rinske van Noortwijk

Een nieuwe week betekent ook een nieuwe gast in de studio. Deze week was dat Rinske van Noortwijk, oprichter en directeur van Stichting GreenWish. Het doel van Stichting GreenWish is kort gezegd om mensen te ondersteunen bij het behalen van hun duurzame droom. Iets kleins, iets zonder winst. Het maakt allemaal niet uit want iedereen is welkom.

Sinds 2003 heeft GreenWish meer dan 1300 initiatieven bijgestaan. Dit doen ze door meer ruimte te maken voor mensen die aan de slag willen met wat ze daadwerkelijk belangrijk vinden. ‘Als mensen doen wat ze werkelijk belangrijk vinden dan is dat eigenlijk intrinsiek duurzaam’ zegt Rinske. 

Wat houdt jou nog tegen om duurzaam te gaan ondernemen? Hier zijn drie voordelen van Stichting Greenwish op een rijtje.

Voor iedereen

Stichting GreenWish staat klaar voor normale mensen met een duurzaam hart. Want zij willen veel meer ruimte maken voor mensen die aan de slag gaan met wat ze écht belangrijk vinden. Sinds 2003 hebben zij al meer dan 1300 initiatieven bijgestaan en hun ondersteund bij het behalen van hun duurzame droom.

In een notendop

Om duurzame en maatschappelijke ontwikkelingen te versterken moet er meer samengewerkt worden. GreenWish is de tolkvertaler, oliemannetje, gids en loods tussen organisatie en mensen met goede ideeën zoals zij dat zelf zeggen. Met uiteindelijk als doel om meer ruimte voor maatschappelijk initiatief en sociaal ondernemerschap te creëren.  

Inspireren en motiveren

Als je werk niet meer als werk voelt dan doe je echt wat je leuk vindt! GreenWish haalt zijn motivatie en energie uit alle leuke initiatieven die voorbij komen. Van spellen tot moestuinen elk initiatief telt!

 

De Duurzame Podcast - #27 - Rinske van Noortwijk - Spotify

 

De Duurzame Podcast - #27 - Rinske van Noortwijk - YouTube


Reactie plaatsen