Ontdek alle ins & outs over duurzame gedragsverandering

Ontdek alle ins & outs over duurzame gedragsverandering

Het is weer dinsdag en dat betekent dat er een nieuwe aflevering van de duurzame podcast online staat! In deze podcast gaan Thijs en Nick in gesprek met experts over alles wat te maken heeft met duurzaamheid. Deze week geen expert, maar wel een uitnodiging voor het meest inspirerende en leerzame event over duurzaamheid! 

Zoals je misschien wel weet is De Duurzame Podcast onderdeel van de Stichting CO2-neutraal. Vier keer per jaar wordt er een event georganiseerd en de volgende is op 16 juni aanstaande. Het wordt weer een fantastische middag én avond met vegan food court.

In deze nieuwste aflevering hoor je alles; van de praktische informatie, de line-up aan sprekers, wat dit event onderscheid van andere zakelijke congressen of events en een kortingscode waarmee je gratis naar het event kunt gaan! Uitsluitend voor podcast luisteraars! 

Omdat De Duurzame Adviseurs 10 jaar en Stichting CO2-neutraal 8 jaar bestaat, wordt er uitgepakt op 16 juni! Tegen een kostprijs van €67 ex BTW kan je naar dit event, maar als podcast luisteraar krijg je 100% korting en kun je dus gratis deelnemen!

In deze blog drie redenen waarom je dit event wilt bijwonen:

Fun! Het event is leuk! 

Hét grote verschil met andere zakelijke events is dat je met een kwalitatief goed programma, flitsend aan elkaar gepraat waarbij je spanningsboog geprikkelt blijft. Een event waar je energie van krijgt dus! Daarom doen we het ook niet een een [saaie] vergaderzaal, maar pakken we groots uit in een echt theater! Plus, Thijs sluit af met een spetterende act!

Inspiratie!

Tijdens dit event staat duurzame gedragsverandering centraal. Hier komen toffe sprekers mega inspirerende lezingen over geven. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat jouw bedrijf, organisatie of gewoon jij zelf, intrinsiek gemotiveerd bent en blijft om je in te zetten voor verduurzaming. 

Waardevol!

Concrete tips. We houden ervan. Gewoon wat jij nu, per direct, snel en makkelijk kunt doen om duurzamer te leven zowel privé als zakelijk. Je gaat naar huis met een hoofd vol ideeën die echt waardevol zijn. 

Als je nu denkt, hier wil ik bij zijn! Meld je dan nu aan via: www.duurzaamevent2022.nl

Praktische informatie: 16 juni 2022 in Amersfoort van 15.30 - 17.30 met aansluitend een food court! Tot dan!

De Duurzame Podcast - #13 - op YouTube


De Duurzame Podcast - #13 - op Spotify

Reactie plaatsen