De toekomst van laadpalen - Mark de Raaij

De toekomst van laadpalen - Mark de Raaij

Slimmer, sneller en voordeliger je elektrische auto opladen klinkt goed, maar hoe slim is dat eigenlijk. Is dat snel laden wel zo belangrijk als we denken? Directeur van Blue Current, Mark de Raaij verteld ons hoe Blue Current zich onderscheidt van andere laadpaal leveranciers en behandelt een van de grootste angsten van mensen als het gaat om overstappen op elektrisch rijden en vertelt waarom deze zorgen in veel gevallen helemaal niet nodig zijn.

Samen duurzaam is de missie van Blue Current. Hun doel is zoveel mogelijk laadpunten te realiseren. Tegelijk moeten deze zo min mogelijk zichtbaar zijn. In 2025 hoopt het bedrijf dan ook helemaal klimaat positief te zijn. Mark vertelt hoe zij als bedrijf oplossingen bedenken om elektrisch rijden aantrekkelijker te maken voor de mens en wat zij doen om sneller laden mogelijk te maken.

Ook verteld Mark wat er zou gebeuren als de hele wereld elektrisch zou gaan rijden. Benieuwd naar het hele verhaal? Aflevering 25 staat voor je klaar!

Wat zijn nou de voordelen van elektrisch rijden? We hebben de drie belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

Schonere toekomst

Het verschil maken begint natuurlijk bij jou. Door nu elektrisch te rijden draag je niet alleen bij aan een schonere toekomst voor jezelf maar bijvoorbeeld ook aan die van uw kinderen. Maak vandaag de keuze en merk over een paar jaar het verschil!

Opladen in stijl

Elektrisch rijden kan tegenwoordig op jouw manier en in jouw stijl. Daarom zijn de laadpunten van Blue Current klein, elegant of soms zelf onzichtbaar. Door simpelweg het zogenoemde “Brein” van het laadpunt in de meterkast te stoppen. Geen gesjouw met een kabel wat opladen een stuk makkelijker maakt.   

Goedkoop, goedkoper, goedkoopst

Kosten besparen of zelfs geld toekrijgen terwijl je je auto oplaadt. Ja dat kan echt! Op het moment dat er veel zon of wind is maar weinig vraag naar energie kan je voor een spotgoedkope prijs of zelfs gratis je auto opladen. Vaak is het ook nog zo dat goedkope energie het schoonst is. Win-win situatie dus!  

Wil je meer weten over hoe jij het verschil kan maken en het hele verhaal van Mark horen? Luister of kijk dan onze nieuwste podcast via de onderstaande link.

De Duurzame Podcast - #25 - Mark de Raaij - YouTube

De Duurzame Podcast - #25 - Mark de Raaij - Spotify


Reactie plaatsen